Langebæk
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 19. august 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 19. august 2020

DR1

00:20  

Mord med dr. Blake (3)
Mord med dr. Blake (3) En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?

01:15  

Kystvagten (42:68)
Kystvagten (42:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:00  

Bonderøven 2017 (3)
Bonderøven 2017 (3) Frank rejser langt væk fra Kastaniegården til en lille afsides bjerglandsby i Nepal, hvor befolkningen lever næsten 100 procent selvforsynende. Her får han masser af inspiration til sit eget lille landbrug, og ser hvor simpelt livet kan leves, når man kun har den omkringliggende natur og det lokale dyreliv at leve af. Han lærer at flette en doko, som er en kurv, man bærer på ryggen til at transportere ting i. Han hjælper med at afskalle ris, smede kniv, og til stor morskab for kvinderne i byen lærer han også at væve - det er normalt ikke noget mændene rører ved.

02:30  

Hammerslag 2018 (12)
Hammerslag 2018 (12) I aften i Hammerslag skal hold Øst og Vest gætte priser på boliger i det eksklusive Trekantområde. Vi starter på Strandvejen i Bredballe ved Vejle med en villa, der har det vildeste vue over den naturskønne fjord. Bagefter står den på nybyg på Vejles havnepromenade, og så slutter vi af med en klassisk patriciervilla i Strib ved Middelfart med eksklusiv udsigt til begge Lillebæltsbroer. Vært: Christian Degn

03:15  

Guld i Købstæderne - Haderslev (2)
Guld i Købstæderne - Haderslev (2) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Haderslev. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter blandt andet pris på en gammel nyredolk eller nossedolk, som ejeren selv har gravet op af jorden. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Opkøberne prøver blandt andet at købe en fin sølvbakke med masser af affektionsværdi, da det er ejermandens 50 år gamle svendestykke. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Fx ender hun på toppen af en gammel silo iført klatretøj.

04:50  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

06:30  

Horisont
Horisont

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:45  

Internettrolde - pas på! (1:3)
Internettrolde - pas på! (1:3) Mange både kendte og ukendte mennesker har oplevet at få deres liv ødelagt af mobning og anonyme trusler på nettet. Frankie Bridge og hendes ekspertteam har specialiceret sig i at spore sig frem til troldene. Her gælder det bl.a. modellen og realitystjernen Nicola MacLean, der gennem to år er blevet chikaneret på det groveste. Og så viser det sig, at trolden er en ung kvinde, der kæmper for at fremme sin egen modelkarriere!

01:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gud hvor godt (5:7)
Gud hvor godt (5:7) I dag er fasten både en religiøs ytring og en trendig måde at få det godt på.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (29)
Søpapegøjernes ø II (29)

05:15  

Pingu (26)
Pingu (26)

05:20  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet?

06:00  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:15  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

06:20  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (17)
Gurli Gris III (17) Hr. Kartoffel kommer på besøg

07:05  

Gurli Gris III (18)
Gurli Gris III (18) Togturen

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Bamse
Morgensang med Ramasjang | Bamse Hokus Pokus! I dag vil Bamse lave trylleshow for Silja, og måske de også kan trylle lidt regn frem? Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

07:35  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

08:00  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (13)
Vidundervovsen Vaffel (13) Vaffels hundevenner

 
DR1

09:05  

Morgensang
Morgensang Syng dagen godt i gang.

09:20  

Victoria III (3:8)
Victoria III (3:8) Victoria og hendes følge har slået sig ned på Isle of Wight. For Albert er ølivet den rene idyl, men Victoria får hurtigt økuller. Hun savner London og det politiske liv. Samtidig gør Victorias halvsøster sit bedste for at så splid mellem det kongelige par.

10:05  

Antikkrejlerne med kendisser (119)
Antikkrejlerne med kendisser (119) Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Antikkrejlerne XIII (8)
Antikkrejlerne XIII (8) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Bøger der gør en forskel - Kirsten Thorups "Indtil vanvid,
Bøger der gør en forskel - Kirsten Thorups "Indtil vanvid, En ung dansk krigsenke efterlader i 1942 sine to sønner for at tage på rekreation i den nazistiske overklasse i München. Men hvordan er det at skrive på en usympatisk hovedperson? Og giver Kirsten Thorups roman os en større forståelse for livet under nazismen i Tyskland? Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og to historikere med speciale i 2. verdenskrig.

09:30  

Husdrømme VII (10:10)
Husdrømme VII (10:10) Sven har endelig mulighed for at bygge det hus, han altid har drømt om. Men det skal ikke bare være et almindeligt hus. Det skal være hans livsværk, et hus, som gør en forskel! Med inspiration fra Mongoliet og med udsigt til bjerget Åreskutan og søen Storsjön vil han forsøge at få naturen til at bestemme over huset. Både banebrydende og skørt, synes Gert Wingårdh. Men hvis huset overhovedet bliver færdigt, er der så nogen, der vil bo der med Sven - eller kommer han til at leve alene i sit store livsværk?

10:30  

Strisserne i Delhi (2:2)
Strisserne i Delhi (2:2) Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. Politiet forbereder sig på Holi-festivalen, hvor druk og kriminalitet stiger proportionelt. Ni dage inden festivalen må betjenten Arvind efterforske et brutalt mord på en 64-årig mand. Han er blevet dræbt med sværd under en parkeringsstrid. Men både politiet og retssystemet har få ressourcer at gøre godt med.

11:20  

Småforbrydere og strissere (1:3)
Småforbrydere og strissere (1:3) I byen Merthyr Tydfil i Wales kender alle hinanden, og strisserne og forbryderne er på fornavn med hinanden. Faktisk er det af og til lidt pinligt, at man tit er i familie med misæderne, siger den vagthavende betjent, Ryan. Derfor er det også narkobetjenten, Rhino, der i den grad kender sine lus på gangen, der tager sagen, da tre knægte har røvet et posthus i en lille landsby. For mon ikke, han kender dem?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (2)
Flaskepost fra Stillehavet II (2) Vi venter på båden i Papua Ny Guinea. Imens vi venter, håber vi på at komme til at svømme med delfiner. Der er også en levende vulkan der. Spændende. Vi håber bare, den ikke eksploderer i dag

09:20  

Min lille hund Mester (7)
Min lille hund Mester (7) Mester er blevet far, men han viser ikke den store interesse, da Thomas præsenterer ham for hans hvalpe. Hvordan i alverden skulle de være hans, når de ikke ser ud ligesom ham? Thomas forstår ikke Mester, da hvalpene alle sammen ligner ham på en prik. Thomas bliver desværre nødt til at aflevere hvalpene tilbage til hunhundens ejer, som savner de små hvalpe. Først da de bliver hentet, forstår Mester at han har mistet noget. Særligt én af hvalpene, den der er lidt mere egoistisk end de andre. "Lige min type. Kommer og går som det passer ham."

09:27  

Hunden Ib - skruer støttehjulene af
Hunden Ib - skruer støttehjulene af

09:30  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

09:45  

Far, mor og bjørn - Mad (5:8)
Far, mor og bjørn - Mad (5:8) Signe og Anders er langt fra tilfredse med Brunos spisevaner. Kan den bjørn overhovedet spise andet end pomfritter? Måske hjælper det, at Nikolaj Kirk kommer på besøg? Han kan lave lækker mad og måske give Bruno lyst til at smage noget nyt. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Nikolaj Kirk. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

10:10  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

10:20  

Junglebogen (23)
Junglebogen (23)

10:30  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

10:45  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Skiltemanden, der vil sætte skilte på alt, så han ved, hvad det er.

11:45  

Min oldefars historier - Piratskibet
Min oldefars historier - Piratskibet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at haletudser bliver til frøer? Tag med Lille Nørd på frø-eventyr, og se hvad der sker når Anders fanger frøer og om Katrine tør holde en frø.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:15  

Bonderøven 2017 (4)
Bonderøven 2017 (4) Frank er ved at samle ny viden til sit eget selvforsynende landbrug på en rejse til Nepal. Han maler bl.a. korn på med både en hånddrevet og en vanddrevet stenmølle. Og så skal hans nye kurv til ryggen - doko'en - afprøves. I lavlandet, hvor der mangler træ til at fyre med, har nepaleserne lavet et simpelt biogasanlæg, som Frank straks ser muligheder i derhjemme også. Derudover hjælper han med at lave et udendørs ler-komfur, og lærer at bygge spærrefag med kæmpebambus.

12:45  

Guld i Købstæderne - Herning (3)
Guld i Købstæderne - Herning (3) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det hedens hovedstad Herning. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne skal blandt andet vurdere forstenede dinosaurknogler og opklare, hvem der er kunstneren bag et kæmpe hedemaleri. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Men da sælgeren af to russiske bronzeskulpturer ikke synes, prisen er høj nok, bliver der forhandlet som aldrig før. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante ting og steder, og ender blandt andet op med en meget værdifuld dåse lort.

13:45  

Hammerslag 2018 (14)
Hammerslag 2018 (14) Der er ekstra mange hemmeligheder på programmet i aften, når Hammerslag tager fusen på hold Øst og Vest. Vi byder nemlig på tre boliger til næsten samme pris! Det ved mæglerne naturligvis ikke, og hvor meget kan man så få for den samme pose penge, hvis man skal købe bolig i Aarhus, Randers og Hobro? Vært: Christian Degn

14:30  

80 dage til sommerhus (3:6)
80 dage til sommerhus (3:6) De 80 dage går hurtigt, og Sara og Camilla må indse, at sommerhusprojektet er en noget større opgave end ventet. På trods af advarsler fra eksperterne, har kusinerne valgt at lave en stor og tidskrævende ændring af badeværelset, og tidspresset er nu så stort, at de er i tvivl, om de overhovedet kan nå at blive færdige.

DR2

12:05  

Arkitektens Hjem: Anna Maria Indrio (2:8)
Arkitektens Hjem: Anna Maria Indrio (2:8) Eva Harlou besøger arkitekten Anna Maria Indrio i hendes loftslejlighed i København. Lejligheden er over 200 år gammel, men indrettet i helt ny stil - Anna Maria Indrio er født i Italien og på en gang indbygger i Rom og i København - og det nybyggede Darwin Center i London er hendes internationale gennembrud.

12:35  

Arkitektens Hjem: Claus Bonderup (3:8)
Arkitektens Hjem: Claus Bonderup (3:8) Eva Harlou besøger arkitekten Claus Bonderup i hans skønne hus i haven i Hune, som han byggede sammen med blomstermaleren Anne Just. Claus Bonderup dyrkede den hvide, minimalistiske arkitektur, de stramme akser og de lange linjer - men da han mødte Anne Just, kom der glød og gavmildhed i hans værk. Sendt første gang 15.03.11

13:05  

Arkitektur der deler vandene (3:4) - Højtråbende ikoner
Arkitektur der deler vandene (3:4) - Højtråbende ikoner Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nogle gange handler det om at råbe højest - som når Aarhus får et isbjerg som ikon, og en af Sveriges største arkitekter vil give Stockholm et højt vartegn.

13:35  

En statsanklagers død: Et hemmeligt netværk
En statsanklagers død: Et hemmeligt netværk Spionchef Antonio Stiuso afslører, at han bistod Nisman i efterforskningen af den påståede forbindelse mellem Iran og bombningen af det jødiske kulturcenter.

14:35  

Hornsleth er død (3:4) - Mere Kristian mindre Hornsleth
Hornsleth er død (3:4) - Mere Kristian mindre Hornsleth Hornsleths næste store projekt møder fra starten af massiv modstand. Han søger derfor hjælp hos sin gamle ven, Lars Seier. Da det hele ser aller sortest ud, får kunstprojektet Sisters Hope pludselig Hornsleth til at se klart igen. Måske har han fundet en vej ud af det kunstneriske mørke?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Gårdens grimmeste gris (10)
TV AVISEN for dyr - Gårdens grimmeste gris (10) Torskene er sure over, at man kan sige " torske-dum". Derfor har de samlet sig i en stor torskedemonstration. Nyhedsværten Pjuske spørger dem, hvad man kan gøre ved problemet. Stefan tager ud på en bondegård, for at fortælle grisen Murphy, at han har vundet konkurrencen "Gårdens grimmeste gris". Og så er der dyregymnastik med odderen Lotus, der viser nogle afslappende yoga-øvelser, som får selv værten Pjuske til at slappe fuldstændigt af.

12:55  

Didrik Drage (7)
Didrik Drage (7)

13:10  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 2
Det store Ramasjang Mysterie 2 My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

14:00  

Kanonkongen Freja (3:8)
Kanonkongen Freja (3:8) Asger skal til karatekamp og skal bruge hjælp til at komme derhen. Freja vil vildt gerne med til kamp, og med lidt møje og besvær får de overtalt far til at køre dem i ladcyklen. Asger er helt sikker på sejr, og han kommer til at blære sig lidt overfor sin første modstander, der både er større og nok også lidt bedre til karate end Asger er. Han kommer også til at vædde om, at han vinder. Og det er et væddemål, der involverer Freja. Far må på banen og han viser de to, hvordan man vinder en slåskamp. Der er bare det at far ikke kan karate og kampen udvikler sig slet ikke som planlagt. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Mord med dr. Blake (7)
Mord med dr. Blake (7) En sygeplejerske på et psykiatrisk hospital findes stukket ihjel. Patienten David Hoyle bliver fundet med mordvåbnet i hånden, og da han tilmed tilstår drabet, synes sagen at være opklaret. Men dr. Blake er ikke overbevist om, at det er sådan, sagen hænger sammen.

15:55  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

16:50  

Victoria III (4:8)
Victoria III (4:8) Victoria og Albert er på kant, og deres forhold bliver ikke bedre, da Albert tager til Cambridge for at stille op som rektor for universitetet. I London udbryder der kolera. Den excentriske unge læge dr. Snow forsøger at finde ud af, hvordan sygdommen opstår. På et hospital møder Victoria en sygeplejerske ved navn Florence Nightingale, der fortæller hende, at smitten ikke kan være luftbåren.

17:40  

En ny begyndelse IV (9:12)
En ny begyndelse IV (9:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

15:05  

Andersen - historien om en digter (2:2)
Andersen - historien om en digter (2:2) Hans liv var et mirakel. Han kom fra det nederste Folkedyb og blev i 1800-tallet en af Europas ledende kunstnere. Han blev berømt over hele Europa for sine fantastiske eventyr, men hele livet længdes han efter den store kærlighed. I rollen som H.C. Andersen ses Lars Mikkelsen. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup, Piv Bernth og Wilfried Hauke. Sendt første gang 13.03.05

15:50  

For hundrede år siden (1:3) - Støvletramp og arbejdskamp
For hundrede år siden (1:3) - Støvletramp og arbejdskamp Dansk historieserie fra 2018 I 1918 lever alle i skyggen af krig og revolution. Selv i Danmark, der ellers er blevet kaldt 'et lille smørhul'. Der er stor angst for, at verden skal gå under, men også kolossale fremskridt og visioner. I tre programmer fortæller Liv Thomsen om danskernes liv for præcist 100 år siden. Det handler om tidens store kampe for bedre levevilkår og om kunst og kulturkamp. Men det handler også om moden, medierne og menneskenes hverdag. Vi dækker årets gang gennem en række unikke arkivfilm og kommer helt tæt på de store og små begivenheder. Fra januar til december 1918. Sendt første gang 07.11.2018

16:35  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

17:20  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (40)
Gurli Gris VII (40)

15:15  

Gurli Gris VII (41)
Gurli Gris VII (41)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alene på skolen

16:35  

Paw Patrol (19)
Paw Patrol (19) Vovserne går bananas + Ugler i bugten

17:00  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:30  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

17:50  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et hurlumhejhus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden (1:4)
Løvens hule - velkommen til virkeligheden (1:4) Jesper Buch og Jacob Risgaard tager ud til virksomheden Welding Droid, hvor kassen er tom. Coronakrisen presser virksomheden og kan koste både iværksætterne og investorerne deres forretning. Hos virksomheden Sales Styling, svigter salget også. Nu er det op til investor og medejer Mia Wagner, i samarbejde med virksomhedens stifter Louise, at forsøge at redde virksomheden.

20:30  

Far med fjerboa (2:3)
Far med fjerboa (2:3) I det helt nye eksperiment, Far med fjerboa har to modige fædre sagt ja til at lade sig transformer til to fantastiske dragqueens. De to fædre Mikkel og Christian skal meget igennem før de er klar til at stå på scenen foran venner og familie, med et fantastisk dragshow. Så med kyndig vejledning fra Lina Rafn og deres sønner, Casper og Preben, arbejder fædrene hårdt for at imponere dem. I andet afsnit skal Mikkel og Christian finde frem til hvordan deres drag-person skal være og de kommer på usikker grund da de både skal i stilletter og kjole. Men der er også tid til at fædre og sønner kommer tættere på hinanden og nogle af fortidens sår bliver forsøgt helet.

DR2

18:05  

Der er et yndigt land - Skagens lys
Der er et yndigt land - Skagens lys Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon til Danmarks nordligste punkt for at undersøge, hvordan P.S. Krøyers berømte maleri "Sommerdag ved Skagens Sønderstrand" har formet vores forestilling om Skagen som et autentisk ferieparadis. Sendt første gang 06.11.2018

18:35  

Husker du ... 1991
Husker du ... 1991 Danmark er stadig delt af vand, men faste forbindelser er in, og der bygges broer og graves tunneler. Tidevandet bringer Grungen ind fra Seattle og danske bands rider med på bølgen Den ny teknologi boomer med mobil-telefoner på størrelse med mursten, computernørder siger farvel til Commodore 64'eren, og to unge danskere får Danmarks første dom for hacking. Mød også piloten Stefan G. Rasmussen, der nødlandede et SAS-fly i Sverige og major Svend Bergstein, der guidede os igennem Golfkrigen med pegepind og papmachefigur. Sendt første gang 19.02.06.

19:25  

Husker du ... 1992
Husker du ... 1992 1992 er året, hvor danskerne siger nej til Maastrichtaftalen og hvor vi også viser resten af Europa ryggen på fodboldbanen. Vi bliver på utroligste vis Europamestre og udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen kan med høj cigarføring mødes med sine ministerkolleger. Danskerne bliver også konfronteret med en blodig europæisk krig. Ex-jugoslavien er i opløsning og 2 mil. flygtninge flygter - også til Danmark. Michael Jackson synger meget rammende hittet "Black or white" samme år. Sendt første gang 26.02.10.

20:15  

Chris Tarrant's Extreme Railway Journeys s.6 eps.1-3
Chris Tarrant's Extreme Railway Journeys s.6 eps.1-3 Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (6)
F for får V (6)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (8)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (8)

18:40  

Pyjamasheltene II (11)
Pyjamasheltene II (11)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (21)
Zorro (21) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

The Bay (1:3)
The Bay (1:3) I en nordengelsk kystby forsvinder to 15-årige tvillinger. Kriminalassistent Lisa Armstrong får til opgave at være forbindelsesled mellem familien og efterforskningen. Det bliver en følelsesladet sag - og for Lisa bliver den ekstra kompliceret. Hun opdager nemlig, at hun netop har haft et engangsknald med tvillingernes far.

23:00  

Alene i vildmarken I(2:10)
Alene i vildmarken I(2:10) 10 danskere sendes i dette ekstreme overlevelseseksperiment ud i den norske vildmark for at teste, hvor længe vi mennesker kan overleve på egen hånd. I total isolation og med et minimum af hjælpemidler skal de filme deres egen kamp mod sulten, kulden, den barske natur og ikke mindst mod dem selv! Målet er at overleve så længe så muligt. Den sidste der står tilbage vinder...

23:40  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

23:45  

Mord med dr. Blake (4)
Mord med dr. Blake (4) Den irske immigrant Sean McBride er blevet dømt til døden for drabet på en politimand. McBride har tilstået forbrydelsen, men på dødsgangen fortæller han dr. Blake, at han er uskyldig. Dr. Blake tror ham - men opdager snart, at han synes at være den eneste, der er interesseret i at få sandheden om drabet frem i lyset.

DR2

21:00  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (4)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (4) I et baghus i Oehlenschlægersgade er Katrine bange. Året er 1900, snart skal hun føde igen, og hun har måttet pantsætte sengetøjet for at få mad til sine tre børn. Hvordan skal hun holde den lille ny varm i vinterkulden? Camilla af Rosenborg dykker ned i datidens Vesterbro for at finde ud af, hvad der skete med familien og deres efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

21:30  

Sexobjekt (2:4)
Sexobjekt (2:4) At der overhovedet blev lavet en film.... det undrer Susanne Krage, som medvirker i Jens Jørgen Thorsens film "Stille dage i Clichy." Den handler om to mænds erotiske oplevelser i Paris, men Susanne har en jaloux kæreste - og ender med ikke at komme med til premieren på filmen. slutningen af 1960erne følte vi os både lige og frie i Danmark. Så blev pornografien lovlig, og pludselig var det så som så med ligheden. For det var stadig mændene der havde bukserne på - og kvinderne der skulle tage dem af - med fare for at blive stemplet som sexobjekter for tid og evighed. I dokumentarserien Sexobjekt møder vi de første danske kvinder, der optrådte nøgne i film eller blade - og som på forskellig måde stødte ind i frisindets grænser.

22:00  

Mysterierne om Danmarks dræbersygdomme (2:4)
Mysterierne om Danmarks dræbersygdomme (2:4) Asger Juhl og professor i epidemiologi, Lone Simonsen, undersøger en mystisk sygdom som huserede i Danmark i 1831 og lagde op mod 12 % af beboerne i graven i visse sogne. Men hvad var det for en sygdom, og hvordan opstod den? Lone og Asger går på jagt efter spor i gamle lægejournaler og kirkebøger for at blive klogere på symptomer, dødstal og omstændighederne omkring epidemien og derigennem forsøger de at løse mysteriet om den drabelige sygdom.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Kejsergravens makabre hemmeligheder
Kejsergravens makabre hemmeligheder Qin Shi Huang var Kinas første kejser. En visionær og nådesløs mand, der forenede syv fjendtlige stater og grundlagde Kina. I dag er hans grav en af vor tids mest kendte arkæologiske sensationer, som dækker 57 kvadratkilometer og gemmer på grusomme fund. Tag med eventyreren Albert Lin, når han udforsker gravkomplekset og afslører de forfærdelige hemmeligheder, der ligger skjult i dybet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:40  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

01:35  

Kystvagten (43:68)
Kystvagten (43:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:20  

Bonderøven 2017 (4)
Bonderøven 2017 (4) Frank er ved at samle ny viden til sit eget selvforsynende landbrug på en rejse til Nepal. Han maler bl.a. korn på med både en hånddrevet og en vanddrevet stenmølle. Og så skal hans nye kurv til ryggen - doko'en - afprøves. I lavlandet, hvor der mangler træ til at fyre med, har nepaleserne lavet et simpelt biogasanlæg, som Frank straks ser muligheder i derhjemme også. Derudover hjælper han med at lave et udendørs ler-komfur, og lærer at bygge spærrefag med kæmpebambus.

02:50  

Hammerslag 2018 (13)
Hammerslag 2018 (13) Fyn er fin! Men hvad skal det koste at bo i første række med udsigt til havet? Det finder vi ud af i aften, når Hammerslag først lægger vejen forbi et sommerhus i Bogense med stor naturgrund ned til stranden. Dernæst går turen til Strib og et spændende dobbelthus ud til Lillebælt, før aftenen slutter i Kerteminde, hvor mæglerne skal gætte prisen på en bolig med 180 graders havudsigt. Vært: Christian Degn

03:35  

Guld i Købstæderne - Herning (3)
Guld i Købstæderne - Herning (3) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det hedens hovedstad Herning. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne skal blandt andet vurdere forstenede dinosaurknogler og opklare, hvem der er kunstneren bag et kæmpe hedemaleri. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Men da sælgeren af to russiske bronzeskulpturer ikke synes, prisen er høj nok, bliver der forhandlet som aldrig før. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante ting og steder, og ender blandt andet op med en meget værdifuld dåse lort.

DR2

00:30  

Det store britiske te-tyveri
Det store britiske te-tyveri I juni 1848 drog botanikeren Robert Fortune fra England til Kina. Han havde fået en livsfarlig, hemmelig mission: find landets bedste te-frø, stjæl dem og send dem til Indien. Storbritannien ville bryde det kinesiske monopol på te, så det britiske imperium selv kunne forsyne sin dybt te-afhængige befolkning. Dette er fortællingen om, hvordan én mands rejse ændrede den globale handelsbalance og gjorde ham til historiens måske første store industrispion og -tyv.

01:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, LANGEBAEK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0813035121