Langebæk
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 3. februar 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 3. februar 2023

DR1

05:30  

Landsbyhospitalet (24)
Landsbyhospitalet (24) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag.

05:30  

Landsbyhospitalet (23)
Landsbyhospitalet (23) Engelsk dramaserie. (The Royal) En landmand bliver indlagt med alvorlige helbredsproblemer, men det kræver et større detektivarbejde at finde ud af, hvad han fejler. Samtidig viser portøren Ken, at han har lært et kneb eller to af sine lægekolleger - mens søster Brigid og dr. Weatherill forsøger at hjælpe en tavs ung kvinde med problemer på familiefronten.

05:30  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

05:30  

Landsbyhospitalet (21)
Landsbyhospitalet (21) Engelsk dramaserie. (The Royal) Spåkonen fra det lokale tivoli bliver indlagt på det lille hospital The Royal i 60ernes Nordengland, og staben benytter lejligheden til at høre lidt om deres fremtid. Samtidig får en karruselulykke alvorlige følger, mens psykologen dr. Klein forsøger at komme til bunds i en usædvanlig voldssag.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Selv om Merdø er "verdens smukkeste ø", bor der kun én mand på øen hele året - Trond Helle. Men i år skal øen blive afgørende for flere end Trond.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:09  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Spar på energien. Alzheimerforeningen - hjernesund. Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne.

07:15  

Kontant: Brandvarme træpiller
Kontant: Brandvarme træpiller Da prisen på træpiller pludselig eksploderede, lugtede fantaster, småsvindlere og kyniske bedragere en god forretning. Desperate kunder endte med at bruge mange tusinde kroner på træpiller, som ikke eksisterede. Jacob Kragelund går på jagt og konfronterer dem, der i virkeligheden bare solgte varm luft. www.dr.dk/kontant

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Madchokket (5:5)
Madchokket (5:5) Norsk madprogram fra 2019. (Matsjokket) Tonsvis af slik ryger direkte i affaldsbøtten, fordi det er billigere at kassere det end at give det bort. Politikeren Knut Arild Hareide og hans kone Lisa Maria bestemmer sig for at gøre noget ved problemet.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - undersøger sagen
Hunden Ib - undersøger sagen

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (1)
Ramasjang Mysteriet III (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

06:20  

Ernest & Celestine (1)
Ernest & Celestine (1)

06:30  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (24)
Vidundervovsen Vaffel (24)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (11)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (11) I fængslet får Jose overtalt Hanne Riffel til at gå en tur, så Kristian kan hamre hul i muren. Mon Kristian og Jose kan flygte nu? Imens får drengene fat i Grundloven i skurkenes skjulested, men inden de når at komme ud, har Reichardt fanget Bjørn.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) En modernistisk have skal anlægges. Holdet vender tilbage til den tidligere have for at hente planter til den nye. I den store græskarkonkurrence er det tid til at lægge planterne i jorden. Malin Persson bygger et "levende" bord, og Pernilla Månsson Colt laver en duftende buket, mens John Taylor og Tareq Taylor finder inspiration i en magisk have.

10:15  

Hvis vægge kunne tale (6:8)
Hvis vægge kunne tale (6:8) Svensk reportageserie fra 2017. (Det sitter i väggarna) Christopher vil finde ud af, hvilken maler der har boet i huset i Riala, for både møbler og døre er dekoreret i rigt mål. Erika skal genskabe et mønstermalet gulv og reparerer et gammelt 1900-tals-tapet, som har fået en stor revne.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (10)
Antikkrejlerne XVI (10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4)
Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4) I cykelskuret på Augusts skole ligger en lille due. Nogle klassekammerater har set den flyve ind i et træ i skolegården, og nu ligger duen helt hjælpeløs og forslået. August tager den med hjem og redder dens liv, ved at give den mad og omsorg. Han ved rigtig meget om fugle og laver et papkasse-shelter i sin have, hvor duen kan prøve at få et bedre. Men efter et par dage har den det stadig skidt, og August gør hvad han kan, for han ønsker virkelig at hjælpe den til at flyve igen. Vil det mon lykkes?

09:30  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (8)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (8) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

10:10  

Mission Valhalla (2)
Mission Valhalla (2) Ask Yggdrasil visner! Og hvis livets træ - hvis grønne krone rækker ud over alle rigerne rundt om Asgård - er begyndt at tabe sine blade, må noget være riv-rav-ruskende galt. Tordenguden Thor drager sammen med den modige jordiske helt Luke ud for at finde ud af, hvorfor træet er ved at dø. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (3)
Cirkusliv i savsmuld (3) Cirkusdirektøren har fået et prinsessen-på ærten-blåt-mærke, Jensen er løbet hjemmefra men Sebastian lykkes til gengæld med et forrygende ponynummer.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at bjørnen sover hele vinteren? Ta´ med Lille Nørd på bjørnebesøg og se om det lykkes Katrine af få bjørnene til at lave gymnastik..

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - K
Skæg med bogstaver - K Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet K, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en kost til sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2012 (16)
Bonderøven 2012 (16) På Kastanjegården skal der i år dyrkes norsk svedjerug på marken. Frank besøger et stort savværk for at få savet bjælker til sit nye stuehus. Og så har Maren fået ny kalv. Franks løvhø er nu tørret, men hvad siger foderanalysen: Er der næring i det? Sendt første gang 27.09.12

12:15  

Bonderøven 2012 (15)
Bonderøven 2012 (15) I denne episode af Bonderøven: På Kastaniegården har Frank travlt med markarbejdet. Høet skal vendes og sættes på 3-ben til tørring. Ølandshveden skal høstes med både le og selvbinder. Frank får også tid til at flække og kløve en egestamme til små stave, som han bruger til en køkkenhavelåge, der skal forhindre hønsene i at invadere køkkenhaven. Og endelig har han gang i et forsøg, der skal fjerne alger fra søen. Sendt første gang 20.09.12

12:15  

Bonderøven 2012 (14)
Bonderøven 2012 (14) Frank er taget til North Carolina for at lære endnu mere om traditionel træhåndværk. Her møder han bl.a. Roy Underhill, som er en af de dygtigste i hele USA til at flække træ med økse. Frank besøger også en dygtig smed, der laver en "Twibil", som er et specialværktøj, som Frank skal bruge til at lave træhegn med. Indimellem håndværksbesøgene bliver der også tid til en sving-om på det lokale dansested. Sendt første gang 13.09.12

12:40  

Adnan og de grønne løgne (5:6) Klimakylling
Adnan og de grønne løgne (5:6) Klimakylling Kødproduktion er en kæmpe klimasynder! Men ikke hos Danpo, hvor fidusen er indpakning, der giver klimatilgivelse.

12:45  

Nak & Æd - en råge ved Råsted (3:8)
Nak & Æd - en råge ved Råsted (3:8) Sæson 1 (2010). Det er maj måned, og det er endelig blevet forår. Jagtsæsonen for nogle få dyr er lige startet. Jørgen og Nikolaj er taget til Råsted nord for Randers for at nakke råger. Området har en særlig betydning for Jørgen. Det er nemlig her, han er opvokset, har leget og bygget huler som lille dreng. Nikolaj får, til sin store overraskelse, til opgave at aflive de nedfaldne fugle. Men får de overhovedet nakket nogen råger? Eller skal de æde taberdyr? Sendt første gang 07.11.10

12:45  

Adnan og de grønne løgne (6:6) Så nemt at være grøn
Adnan og de grønne løgne (6:6) Så nemt at være grøn Verden brænder, floder løber over, og temperaturerne stiger. Vi har alle et ansvar, og derfor er det godt, de store virksomheder viser vejen til god klimasamvittighed. Stå på den rigtige side af historien - gør som de store virksomheder, der er så grønne, at man skulle tro, det var løgn.

13:00  

Nak & Æd - et vildsvin på Djursland (2:8)
Nak & Æd - et vildsvin på Djursland (2:8) Sæson 1 (2010). Det er januar måned og ved at være sidste udkald for jagt på flere dyr. Men Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk drømmer om at nakke og æde vildsvin, inden det er helt slut. De udfordrer derfor sne og januarfrost og tager på jagt i en dyrehave. Spørgsmålet er, om Jørgen denne gang får indstillet kanonen og nakket grisebassen - eller om de er nødt til at æde det taberdyr, som Jørgen har med? Sendt første gang 31.10.10

13:00  

Nak & Æd - en and ved Randers Fjord (1:8)
Nak & Æd - en and ved Randers Fjord (1:8) Sæson 1 (2010). Hvad sker der, hvis man slipper naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk løs i den danske natur, udstyret med skydevåben, køkkenknive og kogegrej? Det får vi svaret på i denne helt nye programserie, hvor de to tager på jagt og laver mad i den danske natur. Deres mission er klar: Jørgen skal nakke et dyr, og Nikolaj skal derefter tilberede det over åben ild med tilbehør fra den danske fauna. Målet er til sidst at sætte tænderne i og æde det bedste måltid. Men, de to har lavet en regel: Hvis ikke Jørgen får ram på dyret - skal Nikolaj i stedet tilberede et andet og mindre appetitvækkende dyr, som Jørgen har med. I første program tager drengene på andejagt på Randers Fjord et par dage i oktober. Sendt første gang 24.10.10

13:15  

Din geniale krop (3:4)
Din geniale krop (3:4) I serien om "Din geniale Krop" er vi nu nået til voksenlivet. I denne fase får mange af os børn. Vi ser nærmere på, hvad kroppen gør for at sikre, at vi finder den perfekte partner til det formål. Spørgsmålet er, hvor bevidste vi i virkeligheden er, når vi vælger vores partner? Hvor stor en rolle spiller lugt, stemme og udseende? Vi stiller skarpt på de afgørende sanser i vores krop. Og så ser vi på nogle af de fascinerende ting, der sker i vores krop, når vi har sex samt den fascinerende forvandling, der sker i kvindens krop under graviditet og fødsel. Og så vil det måske overraske mange, at manden faktisk også gennemgår en forvandling i kroppen, når han bliver far.

13:30  

Din geniale krop (2:4)
Din geniale krop (2:4) I andet program af "Din geniale krop" går vi helt tæt på nogle af de mange mysterier, der sker i kroppen, når vi går fra at være barn til at blive voksen. For under puberteten ændrer kroppen ikke blot form og udseende, den bliver også kønsmoden. Vi ser på, hvad sker der, når vi mennesker får øjnene op for vores egen seksualitet. Og så er det også i denne periode, at hjernen udvikler sig meget i forhold til at styre kroppens impulser. Vi udsætter en gruppe unge og ældre for en række tests, og ser hvordan kroppen reagerer forskelligt, i forhold til den alder vi har.

13:30  

Din geniale krop (1:4)
Din geniale krop (1:4) Din krop arbejder for dig konstant - fra vi står op, til vi går i seng - endda mens vi sover. Dens fantastiske mekanismer sikrer vores udvikling og overlevelse, lige fra vi fødes, til vi dør. Gennem fire programmer går DR helt tæt på - og ind i - vores geniale krop for at blive klogere på, hvordan den udvikler sig gennem menneskets forskellige livsfaser. I første program møder vi kroppen i den første og altafgørende fase i livet, nemlig i barndommen. Vi ser nærmere på, hvorfor vores søvn er livsnødvendig - både for små og for store kroppe, og vi tester bakterier og undersøger, hvad kroppen egentlig skal bruge dem til.

14:00  

Hammerslag 2019 - Støj i storbyen
Hammerslag 2019 - Støj i storbyen Hammerslag er taget til Aarhus, hvor huspriserne ofte er høje. Men hvad betyder det for et boligsalg, når støjen fra storbyen følger med i handlen? Og kan den larmende beliggenhed være en genvej til drømmeboligen? Vi starter ved en stor patriciervilla i Aarhus V, som ligger lige ud til én af byens mest trafikerede veje. Derefter tager vi syd for Aarhus til Viby J, hvor vi skal se en treplansvilla, der har togbanen i baghaven. Aftenens sidste bolig er en villa i Aarhus V, hvor trafikken er gemt af vejen bag en støjmur. Vært: Christian Degn

14:15  

Hammerslag 2019 - Nordjyske boligdrømme
Hammerslag 2019 - Nordjyske boligdrømme I aften besøger Hammerslag Nordjylland, hvor vi skal se tre boliger, der alle har dét der ekstra. Vi starter i byen Vodskov, der ligger 11 kilometer uden for Aalborg. Her skal vi se en villa med et arkitekttegnet orangeri. Derefter går turen til Aalborgbydelen Hasseris, hvor hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på en bevaringsværdig herskabsvilla. Aftenens tredje og sidste bolig er en ejerlejlighed, der ligger på Aalborg Havn, som tidligere var industrihavn, men nu er blevet forvandlet til et sted, som man ifølge New York Times er nødt til at besøge. Vært: Christian Degn

14:15  

Hammerslag 2019 - Det historiske Fanø
Hammerslag 2019 - Det historiske Fanø I aften sætter vi kurs mod tre historiske boliger på Fanø. Skibsbyggeri, sømænd og Vadehavet er noget af det, som har haft indflydelse på Fanøs mange traditioner. Aftenens boliger bærer alle sammen på et lille stykke af denne Fanøhistorie. Hold Øst og Vest skal gætte priser på et stråtækt Fanøhus, som har været beboet af en sømandsfamilie, et ældre røgeri som nu er et charmerende sommerhus og et smukt liebhaversommerhus med udsigt til Vesterhavet. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Danmarks hemmelige forsvar (4:4)
Danmarks hemmelige forsvar (4:4) Under den kolde krig var Bornholm Danmarks og NATOs øje og ører bag jerntæppet. Men hvis krigen brød ud, måtte bornholmerne klare sig selv. Helt op til slutningen af den kolde krig tillod skiftende danske regeringer ikke, at allierede soldater deltog i øvelser på øen, fordi det ville tirre Sovjetunionen, der én gang havde besat øen. Derfor lagde nogle bornholmere hemmelige planer for, hvordan de skulle gemme luftværnskanoner i landmænds lader, bruge private jagthytter til soldater og anvende landbrugsmaskiner i forsvaret, hvis Warszawa-pagten angreb. Planlægningen var en del af en omfattende skyggeverden, som kun få havde kendskab til under den kolde krig. En verden af hemmelige bunkers, underjordiske hospitaler, detaljerede planer og realistiske øvelser, hvor tusinder af danskere - fra topembedsmænd til frivillige - helt frem til murens fald i 1989 gjorde landet klar til krig. Tilrettelæggelse: Claus Pilehave.

12:40  

På sporet af reformationen
På sporet af reformationen Hvad er det, som gør Danmark til Danmark og os danskere til danskere? Spørgsmålet er, om svaret kan findes i religionen. For er vi som danskere og samfund i dag stadig påvirket af Martin Luthers reformation, som begyndte for 500 år siden?

14:05  

Lyst til luksus (5:5)
Lyst til luksus (5:5) Dansk reportage fra 2017 Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus? Og hvorfor har vi brug for luksus? I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok. Sendt første gang 23.11.2017

14:35  

Rejsen i det græske øhav (2:6)
Rejsen i det græske øhav (2:6) Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) På anden del af sin odyssé rejser Bettany Hughes til øen Delos, der både har været en hellig ø og centrum for slavehandel, hvor romerne handlede op til 10.000 mennesker om dagen. Derefter drager hun videre til Ikaria, hjemsted for myten om Ikaros, der fløj for tæt på solen. Men på vej til Mykonos, hvor nymfen Kalypso holdt Odysseus fanget i syv år, kommer Bettany ud for et voldsomt uvejr.

TVR

12:00  

Vilde venner II (5)
Vilde venner II (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg og undersøger to hjemløse ildere, og Ingrid skal have hjælp til at indfange og sætte en stor flok svaner fri. Og så skal Vilde Venner redde to kaniner, der har forvildet sig ud i trafikken.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:35  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:50  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:30  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

14:05  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

14:45  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

DR1

15:00  

Kender du typen? 2016 (8)
Kender du typen? 2016 (8) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Vært: Mads Steffensen

15:00  

Kender du typen? 2016 (7)
Kender du typen? 2016 (7) I aftenens udsendelse skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har istandsat et 240 kvm loftsrum på Christianshavn. Hovedpersonen mener selv, man ikke kan sige noget om typen, der bosætter sig på Christianshavn, men livsstilseksperterne forsøger alligevel at spore sig ind på den kendte danskers navn ved at gå på opdagelse i de mange personlige ting, han omgiver sig med. Vært: Mads Steffensen

15:00  

Kender du typen? 2016 (6)
Kender du typen? 2016 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. Vært: Mads Steffensen

15:30  

Dansk humors bedste
Dansk humors bedste Ulf Pilgaard, Signe Molde, Mia Lyhne og en lang række andre danske komikere ser nærmere på nogle af dansk komiks største hits og bedste tricks. Martin Brygmann fortæller om at stå nøgen foran et stort publikum efter at være ramt af magisk forstenerstøv, P3's satirehold ser nærmere på, hvilke danskere der har ondt i røven, og der er gensyn med Kongerigets lesbiske powerpar, Bonnie og Connie.

15:45  

Davis Cup: Danmark - Indien, kamp 1, direkte
Davis Cup: Danmark - Indien, kamp 1, direkte Det er revanchetid for Danmarks bedste herrertennisspillere, når Indien kommer på besøg til Davis Cup-dyst i Hillerød fredag og lørdag. Og der venter med garanti tennis i verdensklasse, når det danske landshold får stjernen og verdensranglistens nummer 9 Holger Rune med på holdkortet for første gang i næste tre år. Kampen foregår i World Group I Playoffs og gælder en plads på det næsthøjeste niveau i landskampstennis. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Michael Mortensen

17:30  

Davis Cup: Danmark - Indien, kamp 2, direkte
Davis Cup: Danmark - Indien, kamp 2, direkte Det er revanchetid for Danmarks bedste herrertennisspillere, når Indien kommer på besøg til Davis Cup-dyst i Hillerød fredag og lørdag. Og der venter med garanti tennis i verdensklasse, når det danske landshold får stjernen og verdensranglistens nummer 9 Holger Rune med på holdkortet for første gang i næste tre år. Kampen foregår i World Group I Playoffs og gælder en plads på det næsthøjeste niveau i landskampstennis. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Michael Mortensen

DR2

15:25  

Rejsen i det græske øhav (3:6)
Rejsen i det græske øhav (3:6) Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Bettany Hughes ankommer til Santorini og Akrotiri, også kendt som Ægæerhavets Pompeii. Et vulkanudbrud med en kraft svarende til 3.000 atombomber ødelagde byen Akrotiri for ca. 3.500 år siden. Bettany undersøger, om udbruddet skabte myten om Atlantis. Ligesom sirenerne fristede Odysseus, bliver Bettany fristet af vinguden Dionysos' ø, Naxos, hvor oldtidens fester stadig bliver fejret.

16:15  

I den bedste mening - Gutterne fra Livø
I den bedste mening - Gutterne fra Livø De fleste mennesker har en drøm, om en kæreste, et arbejde og en familie, men for nogen blev den drøm forbudt. De lettere, såkaldt moralsk åndssvage gik imod samfundets orden, men hørte hverken til i fængsel eller på åndssvageanstalt. De blev sendt ud på en øde ø - Livø - på ubestemt tid. 20'erne og 30'erne var racehygiejnens tid, man ville have kontrol med samfundets afvigere, og man tog den yderste konsekvens med tvangssterilisation, for at de ikke skulle formere sig. Det lyder som noget der kunne være foregået i Tyskland under nazismen, men det var en dansk socialdemokratisk velfærdsvision. Man ville redde det danske samfund fra at gå til grunde. Det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 13.02.11

16:55  

Det svenske kongeslot (2:2)
Det svenske kongeslot (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Vi klatrer op på byggestilladser for at få mere at vide om facaderenoveringen af det svenske kongeslot - og får svar på, om det spøger på det gamle slot.

17:55  

Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze
Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:04  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en raket-rulleskøjteløber + Vovserne redder Ryders overraskelse

17:00  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Klassen skal langt om længe vise sine første superheltedragter frem. Men Ildars dragt er væk, og han mistænker at pedellen Johan har stjålet den.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (5)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (5) Skurkene vil stjæle grundloven ombord på lastbilen. Nu må Bjørn, Nikoline og Jose tænke hurtigt. Mens børnene lægger planer, hører Camping Vagn dem igen, og denne gang opdager han dem.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen
Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen Åh nej, Børnebanden er blevet fanget. Mor vil have fat på pokalen for Byens Artigste Barn, og hun vil være sikker på, at kun Langemand kan vinde den. Motor Mille må prøve at befri børnene, så de kan vise de voksne, at det er Langemand og hans mor, der har stået bag al balladen i byen.

17:45  

Vennerne og det grønne lys (11:20)
Vennerne og det grønne lys (11:20) Vennerne er fanget i kælderen af den mystiske mand. Ingen kan høre dem råbe, så de må selv finde en vej ud. Pludselig finder Hugo en værktøjskasse og får en idé.

17:51  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

20:00  

Forsvundne arvinger IV: Hans og Grethe (4:4)
Forsvundne arvinger IV: Hans og Grethe (4:4) Som ganske ung blev Grethe udsat for et overgreb, der forhindrede hende i at få de børn, hun og hendes mand Hans gik og drømte om. Nu går Mette Frisk og Adam Jon Kronegh på jagt efter arvinger længere ud i familien. En jagt, der afslører svigt og en hård start på livet for både Hans og Grethe, men også ægte kærlighed - på trods.

20:00  

Forsvundne arvinger IV: En hårdt ramt familie (3:4)
Forsvundne arvinger IV: En hårdt ramt familie (3:4) Da Erik blev begravet, var der ingen til at sige farvel i kirken udover præsten. Men da Mette Frisk og Adam Jon Kronegh leder efter arvinger, dukker der både venner og slægtninge op. De vidste ikke, at han var død. Eriks familiehistorie viser sig at være præget af en række tragiske hændelser, der også har sat sine spor i hans liv.

DR2

18:25  

Davis Cup: Danmark - Inden, direkte
Davis Cup: Danmark - Inden, direkte

18:25  

Davis Cup: Danmark - Indien, kamp 2, direkte
Davis Cup: Danmark - Indien, kamp 2, direkte Det er revanchetid for Danmarks bedste herrertennisspillere, når Indien kommer på besøg til Davis Cup-dyst i Hillerød fredag og lørdag. Og der venter med garanti tennis i verdensklasse, når det danske landshold får stjernen og verdensranglistens nummer 9 Holger Rune med på holdkortet for første gang i næste tre år. Kampen foregår i World Group I Playoffs og gælder en plads på det næsthøjeste niveau i landskampstennis. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Michael Mortensen

20:00  

The Revenant
The Revenant Amerikansk Oscarbelønnet western fra 2015. Et indianerangreb og et voldsomt møde med en bjørn er blot de første prøvelser, der venter Hugh Glass, da han i 1823 leder en gruppe pelsjægere gennem den amerikanske vildmark. Glass forrådes på grusom vis af en af jægerne. Hårdt kvæstet begiver han ud på en opslidende rejse gennem det vinterfrosne vildnis for at få hævn. 'The Revenant' modtog Oscars for bedste instruktion, bedste fotografering og bedste mandlige skuespiller (Leonardo DiCaprio). Medvirkende: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson m.fl. Instruktion: Alejandro G. Iñárritu.

TVR

18:00  

F for Får IV (1)
F for Får IV (1)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Mads finder opgaven med en zebra, der sidder fast i et træ, som let. Men Mads' selvstændige personlighed rammer muren, da han beslutter sig for en solo-løsning.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:58  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:11  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:22  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:30  

Svampebob Firkant VIII (22)
Svampebob Firkant VIII (22)

20:00  

Legenden om Vogterne
Legenden om Vogterne Den unge ugle Soren fra Tyto-skoven har en drøm. Han vil gerne optages i gruppen Vogterne fra Ga'Hoole, som har kæmpet store slag for at redde alverdens ugler fra onde skæbner. Men en dag bliver han og nogle andre ugleunger kidnappet af den onde uglegruppe De Ædle, og da det lykkes Soren at stikke af, er der kun ét at gøre. Han må finde Vogterne og bede dem hjælpe sig.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Hot Pursuit
Hot Pursuit Amerikansk actionkomedie fra 2015. Den retlinede strømer Rose Cooper får besked på at eskortere den glamourøse mafioso-hustru Daniella til Dallas, hvor hun skal vidne mod en kartelleder. Det bliver ikke nogen let opgave. Den umage duo får nemlig både morderiske pistolmænd og korrupte strømere på nakken på deres vej tværs gennem Texas. Medvirkende: Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Matthew Del Negro m.fl. Instruktion: Anne Fletcher.

22:55  

Abduction
Abduction Amerikansk actionthriller fra 2011. Hvem er jeg? Det er et spørgsmål, de fleste teenagere stiller sig selv før eller siden. Men for Nathan er spørgsmålet helt bogstaveligt - og tilmed livsfarligt. Nathan opdager nemlig, at hans mor og far ikke er hans rigtige forældre. Og da han forsøger at finde ud af sandheden om sin identitet, bliver det startskuddet til en eksplosiv menneskejagt - og det er Nathan, der er den jagede. Medvirkende: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina m.fl. Instruktion: John Singleton.

DR2

22:25  

Kunsten at græde i kor
Kunsten at græde i kor Prisbelønnet dansk film fra 2007. Filmatisering af Erling Jepsens roman sat i Sønderjylland i begyndelsen af 70'erne. Livet er ikke let for den 11-årige Allan, der påtager sig ansvaret for at holde sammen på sin familie og en medlidenhedstyranniske far. Moren har givet op, søsteren er sygnet hen og storebroren er flyttet til Sønderborg. Allan føler, at alt hviler på ham. Farens eneste opmuntring er, når han kan bruge sine talegaver til at holde begravelsestaler for lillebyens troende. Der er bare ikke begravelser nok til at holde fars humør oppe og uden skelen til almindelig moral, må Allan hjælpe lidt til. Medvirkende: Allan: Jannik Lorenzen. Far: Jesper Asholt. Mor: Hanne Hedelund. Sanne: Julie Kolbeck. Budde: Bjarne Henriksen. m.fl. Manuskript: Bo hr. Hansen. Instruktør: Peter Schønau Fog. Fotograf: Harald Paalgaard. Scenograf: Søren Krag Sørensen. Musik: Karsten Fundal. Produktion: Final Cut Productions i samarbejde med bl.a. DR.

TVR

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:35  

Beck: Lokkeduen
Beck: Lokkeduen Svensk krimi fra 1997. (Beck - Lockpojken) En dag finder en ansat på forbrændingsanstalten i Stockholm et lig i affaldet på vej ind i ovnen. Kriminalkommissær Martin Beck bliver sat på den makabre sag. Det eneste spor er en kodet internetadresse, så der venter ikke den garvede politimand nogen let opgave. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Benny Skacke: Figge Norling. Instruktion: Pelle Seth.

02:05  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Små glæder (5)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Små glæder (5) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Små glæder". En smuk og detaljerig miniatureby er landsbyen Little Worthys stolthed, men der går skår i idyllen, da miniaturebyen bliver skueplads for et bizart mord. Som en anden Gulliver findes en lokal mand spændt fast med snore og pløkker midt blandt den lille bys huse - med et dybt og dødbringende sår i lænden. En ny sag for Barnaby og hans assistent Jones. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Bernice: Olivia Colman. Instruktion: Peter Smith.

02:05  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Bristen (4)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Bristen (4) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Bristen". Midsomers sportsvognsentusiaster og medlemmerne af den lokale cykelklub er ikke de bedste venner. Cyklisterne mener, at bilisterne kører hensynsløst. Måske er det derfor, at en ukendt gerningsmand er begyndt at overhælde områdets sportsvogne med lim og maling? Mens Barnaby leder efter den skyldige, bliver en cyklist dræbt af en flugtbilist. Skyldes det den verserende strid? Eller er der et helt andet motiv for forbrydelsen? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce: Jane Wymark. Instruktion: Richard Holthouse.

02:10  

Mord i Wales II (1)
Mord i Wales II (1) Walisisk krimiserie fra 2015. (Hinterland/Y gwyll) Kommissær Tom Mathias vender tilbage til jobbet på den tyndt befolkede walisiske vestkyst. En påsat brand har raseret en afsidesliggende gård. Nu kæmper en mor og hendes søn for deres liv. Mathias' efterforskning fører ham ind i et miljø præget af skrantende landbrug og gamle fejder.

03:35  

Antikkrejlerne XVI (9)
Antikkrejlerne XVI (9) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:10  

Mordet på skolepigen
Mordet på skolepigen Britisk dokumentarserie fra 2020. (Crime and Punishment) Politiet i Hampshire arbejder i døgndrift for at få 24-årige Stephen Nicholson dømt for mordet på 13-årige Lucy McHugh. Men anklagemyndigheden er i tvivl, om beviserne er stærke nok. Politiet må igangsætte en af de største gennemsøgninger af et gerningssted i Storbritanniens historie.

00:55  

Vores uendelige univers (5:5)
Vores uendelige univers (5:5) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Vi lever i et lille hjørne af et kolossalt univers. Det er fuldt af kosmiske vidundere som hvirvlende gasskyer, enorme sorte huller og eksploderende stjerner. Alligevel har vi sat os for, fra vores lille planet, at studere universet og prøve at få svar på nogle af menneskehedens største spørgsmål. Hvordan begyndte det hele? Og var der noget før Big Bang?

01:50  

I heroinens spor (5:5)
I heroinens spor (5:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) Fentanyl er den store dræber i USA. Og mens antallet af dødelige overdoser stiger, strømmer stoffet stadig ind i landet. Her følger vi politiassistent Nate Smith fra politiets HOPE-taskforce, der forsøger at gøre en indsats mod epidemien ved at opspore den dårlige narko og anholde narkobagmændene - og samtidig hjælpe familier med at finde behandlingstilbud. Mens vi møder Skyler, der efter ti år som misbruger prøver at blive stoffri.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LANGEBAEK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0201221949